En compliment de la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic d’Espanya, us informem que aquesta pàgina web és propietat de Serveis de Formació Empresarial Egara, S.L.U., a partir d’ara Egara Formació, amb domicili a Carrer Ausiàs Marc, 9 08224 Terrassa, amb CIF núm. B-61.406.997 i inscrita al Registre Mercantil de Barcelona amb les següents dades: Tom 29925, Foli 52, Full nº B-38489, Inscripció 1a.

Per a qualsevol consulta o proposta, contacteu-nos a l’adreça de correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., al número de telèfon 93 733 98 20.

Aquesta pàgina web es regeix per la normativa aplicable exclusivament a Espanya i queden sotmesa a ella nacionals i estrangers que l’utilitzin.

L'accés a la nostra pàgina web per part de l'usuari/a és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació íntegra, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS D'ÚS vigents en el moment de l'accés, que demanem que llegiu detingudament. L'usuari/a, en el moment que utilitzi el nostre portal, els continguts o serveis, accepta i se sotmet expressament a les condicions generals d'ús del mateix. Si l'usuari/a no estigués d'acord amb aquestes condicions d'ús, haurà d'abstenir-se d'utilitzar el portal i operar mitjançant aquest.

En qualsevol moment, podrem modificar la presentació i configuració de la nostra web, ampliar o reduir serveis, i fins i tot suprimir-la de la Xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense previ avís.

 

A. PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Tots els continguts, textos, imatges i codis font són propietat de Egara Formació o de tercers als qui s'han adquirit els drets d'explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.

L'usuari/a únicament té dret a un ús privat d'aquests, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa de Egara Formació i/o la persona titular dels drets per a modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o qualsevol dret que pertanyi a la persona titular.

L'establiment d'enllaços al nostre portal no confereix cap dret sobre aquest. S'autoritza exclusivament a permetre l'accés a la nostra web, queda prohibida a altres pàgines la reproducció total o parcial de les imatges i continguts del nostre portal. Així mateix, el simple fet d'establir un enllaç a la nostra pàgina web no dóna dret a atorgar-se la categoria de col·laborador o soci de Egara Formació.

Està absolutament prohibida la imitació, ja sigui total o parcial del nostre portal.

B. CONDICIONS D’ACCÉS

L'accés a la nostra pàgina web és gratuït i no exigeix subscripció prèvia o registre. No obstant això, Egara Formació es reserva el dret d'oferir serveis que requereixin el registre previ de l'usuari/a. En tot cas, aquests serveis quedaran degudament identificats a la web, amb fàcils indicacions per al vostre registre.

L'usuari/a ha d'accedir a la nostra pàgina web de bona fe, d'acord a les normes d'ordre públic i a les presents Condicions Generals d'ús. L'accés al nostre lloc web es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l'usuari/a, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos.

L'usuari/a té expressament prohibit la utilització i l’obtenció dels serveis i continguts oferts en aquesta pàgina web per procediments diferents dels estipulats en les presents condicions d'ús i, si és el cas, en les condicions particulars que regulen l'adquisició de determinats serveis.

Si tenim en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis que continguin altres websites a les quals es pugui accedir a través dels enllaços que la nostra pàgina web posa a la vostra disposició, us comuniquem que Egara Formació, queda eximida de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de qualsevol classe que poguessin derivar per la utilització d'aqueixes pàgines web alienes a la nostra empresa per part de l'usuari/a.

Egara Formació es reserva el dret d'exercitar les accions legals oportunes contra aquells/es usuaris/es que vulnerin les presents condicions generals d'ús. L'usuari/a accepta que la no iniciació d'aquestes accions no constitueix una renúncia formal i que romanen vigents fins als terminis de prescripció de les infraccions.

C. PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

Egara Formació respecta profundament la privacitat dels usuaris de la seva pàgina Web. A continuació publiquem la nostra política de privacitat, que regeix la manera en que processem la informació personal que vostè ens facilita. Si decidíssim canviar la nostra política de privacitat de la pàgina Web, publicarem aquí els canvis perquè vostè sàpiga en tot moment quina informació recopilem, com la fem servir i si la comuniquem a tercers.

Únicament es demanarà informació personal amb el seu consentiment. Cada vegada que Egara Formació li sol·liciti dades personals, li comunicarà les dades que necessita per facilitar els serveis corresponents, així com la informació que pot proporcionar voluntàriament i l'absència no impedeix que Egara Formació proporcioni serveis o informació.

Egara Formació podrà cedir les seves dades personals a les empreses col·laboradores amb Egara Formació per poder dur a terme la contractació dels serveis de formació corresponents, com FOMENT, PIMEC, UGT, CEPROM, CECOT, UPM-AEBALL, BCN ACTIVA, entre altres entitats i, quan facilita a Egara Formació informació personal, vostè consent en això. Aquestes dades personals rebran el mateix tractament que es contempla en aquesta política.

Egara Formació utilitzarà les seves dades per tal de gestionar la nostra relació mútua, per exemple: processar les seves sol·licituds, facilitar-li informació sobre els nostres productes i serveis, finalitats administratives, fiscals i comptables i personalització dels serveis i productes, així com l'anàlisi de l'ús de la pàgina Web. Quan vostè ens facilita les seves dades personals, accepta rebre material publicitari sobre els serveis i productes de Egara Formació a través del correu electrònic o una altra via alternativa similar. Si desitja deixar de rebre material publicitari, li preguem que envieu la corresponent sol·licitud per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o per correu a l'adreça que s'indica més endavant.

Hem implantat polítiques, normes i mesures tècniques de seguretat suficients per protegir les dades personals que tenim al nostre poder per evitar accessos no autoritzats, usos indeguts i divulgació, destrucció no autoritzada o pèrdua accidental. No obstant això, no podem garantir la seva eficàcia, encara que Egara Formació complirà totes les mesures de seguretat establertes per llei.De conformitat amb la llei orgànica de protecció de dades 15/199 de 13 de desembre, vostè té dret a sol·licitar una còpia gratuïta de la informació personal que Egara Formació té sobre vostè, corregir errors o sol·licitar la cancel·lació. Li preguem que dirigeixi per correu aquestes peticions a:

SERVEIS DE FORMACIÓ EMPRESARIAL EGARA, S.L.U.

B-61406997Carrer Ausiàs Marc, 9, local208224 Terrassa (Barcelona)Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

D. RESPONSABILITATS

En posar a disposició de l'usuari/a aquesta pàgina web volem oferir-li tota una sèrie de continguts i serveis de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació dels mateixos així com en els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant això, no respondrem de la presència de virus i altres elements que d'alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de l'usuari/a.

L'usuari/a té prohibit qualsevol tipus d'acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, instal·lació de robots o programari que alteri el funcionament normal de la nostra web o, en definitiva, pugui causar danys als nostres sistemes informàtics.

L'usuari/a assumeix tota la responsabilitat derivada de l'ús de la nostra pàgina web i és l'únic responsable de tot efecte directe o indirecte que sobre la pàgina web es derivi, incloent-hi, de forma enunciativa i no limitadora, tot resultat econòmic, tècnic i/o jurídic advers, així com la defraudació de les expectatives generades pel nostre portal. L'usuari/a s'obliga a mantenir indemne Egara Formació per qualssevol reclamacions derivades, directament o indirectament d'aquests fets.

Egara Formació queda exonerada de responsabilitat per qualsevol reclamació respecte als drets de propietat intel·lectual dels articles i imatges publicades al seu portal i tampoc garanteix l'exactitud, veracitat i vigència dels continguts d'aquesta pàgina web, ja siguin propis, de tercers, o enllaçables a altres websites. Queda totalment exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de l'ús d'aquests.

Egara Formació queda exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de qualsevol reclamació, inclòs el pagament d'honoraris a advocats, per les demandes i reclamacions originades per tercers per l'incompliment per part de l'usuari/a de les nostres condicions d'ús, accés i política de privacitat, o qualsevol altra reclamació per l'incompliment de la legislació vigent.

L'usuari/a reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d'ús del nostre portal i reconeix que són suficients per a l'exclusió de l'error en aquestes i, per tant, les accepta íntegrament i expressa.

L'usuari/a és plenament conscient que la mera navegació per aquesta pàgina web, així com la utilització dels seus serveis, implica l'acceptació d'aquestes condicions d'ús.

Tot allò referent a la nostra pàgina web es regeix exclusivament per les lleis espanyoles. En el cas que es produeixi qualsevol tipus de discrepància o diferència entre les parts en relació amb la interpretació i contingut d'aquesta pàgina web, totes les parts se sotmeten, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals de Barcelona.

 

E. VIGÈNCIA DE LES CONDICIONS GENERALS D’ÚS

Aquestes Condicions Generals d'Ús han estat modificades amb data 14 de març de 2012. En qualsevol moment podem procedir a la seva modificació: si us plau, comproveu la data d'emissió en cada ocasió en què us connecteu a la nostra pàgina web i així tindreu la certesa que no s'ha produït cap modificació que us afecte.

Per a qualsevol qüestió respecte a les Condicions d'Ús de la nostra pàgina web, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres en les dades que indiquem dalt.